Riskakor är inte nyttiga

Frågan är ju varför alla tror att riskakor är så nyttiga... Det är ju i princip lika många kcal i riskakor som det är i chips... och ris är också kolhydrater, precis som potatis. Nu säger jag ju inte att ni ska sluta äta riskakor!! För det är grymt gott och jag är typ riskaknarkoman. Men tro för guds skull inte att det är nyttigt! Btw, Garants ostsmak är sjuuukt god! :D

Endast trosor och slips

Fick en bild från i vintras när jag gick lite crazy framför kameran. haha Min duktiga fotografvän hittar ni här! Vad tycks? ;)

När andra inte mår bra gör inte jag heller det

Egentligen spelar det mindre roll vem det är som inte mår bra. Jag bryr mig i alla fall. Självklart bryr jag mig väldigt mycket om människor jag älskar, men om någon ringer mig och gråter så bryr jag mig lika mycket oavsett. Det gör så ont inuti mig av att se olycka i världen. Även om folk förtjänar det, för förtjänar verkligen folk det oavsett hur illa de beter sig? Okej att Breivik eller Hitler kanske inte förjänar att må bra liksom, men det är inte dem jag menar. Det finns ingen människa i världen som är rutten rakt igenom. Det finns ingen som är helt okapabel till att göra goda gärningnar eller att älska.
.
Även fastän jag vet att jag aldrig skulle bli bemött av samma empati och kärlek som jag bemöter den så kan jag inte låta bli. Jag kommer alltid finnas där om folk behöver mig, för någon dag kommer de att ge tillbaka. Även om det inte är till mig, så kommer kärleken att vandra vidare som en kaskad. Jag måste tro på att världen är en bra plats för att den ska vara det.

Min vardagsoutfit

Gick till V-Dala idag och hade möte med biträdande redaktören för Landskapsposten och berättade hur tidningen går till och möte med ekonomichefen för att kolla upp budgeten! :) Älskar redaktörsjobbet verkligen! Dock ska jag förutom att göra tidningens layout, fotografera massa bilder till tidningen och korrläsa allt så ska jag skriva en intervjuartikel och en bandartikel. Ahh, mkt att göra denna vecka och nästa! Så här har jag iaf sett ut idag:
Vanlig enkel outfit, men det funkar oxå ibland..

Tips: världens godaste te!

Detta te fick jag som present i våras! Gryyymt gott! Ett tips när ni dricker te är dessutom att ha i pressad lime och honung. Det gör det hela mycket nyttigare och dessutom godare! :)

Fotosession med mig själv och mitt fönster

Modell och fotograf: Jenny Högblad

En kväll på BJ

Träffade tjejerna igår kväll. Vi förfestade hemma hos mig och sen drog vi ut på BJ. Dansade som galningar och hade superkul!

Äppelknyckarjazz på Flurran

Drog ner till Flustret igår för att jobba som vimmelfotograf när Movits spelade! CH följde med ner och hann få i sig massa alkohol medan jag jobbade. haha kul kul.. det var helt sjukt mycket folk!! Gick hem och dumpade kameran, sen gick vi till O'connors istället och hade det trevligt. Bra kväll på en rätt så värdelös dag! :)

Om du skjuter mig, blir det bättre då?

Just nu känns livet så otroligt orättvist. Alldeles för orättvist. Skrev tenta i fysiologi idag och jag hade pluggat som en idiot och kände mig rätt själsäker (vilket jag typ aldrig gör inför tentor). Jag visste liksom att jag kunde. Tror ni inte att tentan råkar vara helt pissigt svår så att det går åt helvete?! Hur sjutton kan jag ha sån otur hela tiden? Just nu är jag så ledsen att jag inte vet var jag ska ta vägen... och vad fan ska jag nu göra med mitt liv för den delen?

Reaching Forward


Min kära pojkvän fotograferade mig

Fotograf: Ch Eriksson
Modell: Jenny Högblad
.
Haha Ch ledsnade på att jag tentapluggar och är sjukt tråkig, så han tog fram kameran och tvingade upp mig i fönstret. ;P vad tycks?

Allergisk mot tentor?

Har just nu omtentavecka vilket är sjukt jobbigt.. Har typ inte gjort så mycket annat än att plugga de senaste 2-3 veckorna. I morse vaknade jag och insåg att mina läppar typ blivit dubbelt så stora. Men gick till tentasalen ändå och skrev tenta för Vävnadsbiologi med Embryologi, gick dessvärre inte så bra tyvärr. Efter nån timme så inser jag att hela mina armar är har massvis med röda prickar! Läskigt, men insåg ju att det var en allergisk reaktion. Gick till närakuten för att få läkemedel mot det och innan jag ens hunnit komma dit så blev exakt hela min kropp rödprickig och det kliade som tusan.
Syns inte så bra kanske att läpparna är svullna, för när jag tog bilden så var det så pass sent så jag typ hunnit svullna upp i ansiktet oxå. :S
Utslagen syns inte så bra heller på bild, men jag ser ut sådär fast lite värre på exakt hela kroppen... Helt sjukt. Fick iaf 15 kortisontabletter och en antihistamin. Tror jag hade feber oxå, men den gick ner och kliandet har lagt sig. Väntar bara på att utslagen oxå ska försvinna. haha
.
Det är iaf helt sjukt hur mycket jag har bestökt läkaren den senaste tiden. I våras (typ maj) så bröt jag foten så det blev massvis med besök där. Efter det så fick jag en infektion i kroppen (troligtvis i foten) och blev jättesjuk och fick penicillin plus var tvungen att gå dit flera gånger och kolla så att jag inte behövdes läggas in. Strax därefter så fick jag urinvägsinfektion (troligtvis av det förra penicillinen) så jag fick penicillin igen.. Efter det har det kommit och gått lite som det vill. Och nu detta.. känner mig som en stammis på akuten.

Catwalkmodell på Stockholms modevecka!

För er som inte följt min tidigare blogg så var jag modell på F12 för Karin Malms nya kollektion på modeveckan! Det var grymt kul! Dock var jag inte så förtjust i kläderna tyvärr, men men. Jag är liksom mer den där som vill spöka ut mig och gå i alldeles för höga skor. haha
Trivs inte heller utan lugg.
Såhär såg jag ut iaf..

Solnedgång

Gick en sväng i Uppsala och fotograferade lite. Det hann bli solnedgång vilket var supermysigt! Sen kom det typ miljoner fåglar.. haha

RSS 2.0