Tick, tick, tick...

Helt galet vad tiden går snabbt. Alldeles för snabbt. Det hade lika gärna kunnat vara igår som man var 17 år och tjatade på sin pojkvän att sluta spela wow eller igår som man för första gången började sjuan och var galet nervös. Det som känns jobbigast är att man glömmer bort minnen. Allting kommer inte att finnas kvar, så enkelt är det och det känns jobbigt.
.
Jag kom på mig själv idag när jag satt och tittade igenom gamla bilder och läste gamla brev/dagboksinlägg hur sjukt länge sen det är sedan saker hände och vilket helt annorlunda liv jag har idag. Inte ens en del värderingar stämmer. Det känns inte ens som mitt liv när jag läser hur mitt vardagsliv såg ut. Har man verkligen bara ett liv? och måste man verkligen dö för att leva flera olika drömmar och flera olika liv?
.
Hade någon frågat mig för 5 år sedan hur jag trodde att mitt liv skulle se ut idag hade jag varit säker på att jag planerade att skaffa barn eller redan var på g. Det var inte ens länge sedan man själv var ett och ibland fortfarande är, hur gick det till? Vad sjutton hände med alla tonårsåren? Jag saknar dem, även om de ibland var otroligt krävande.
.
I hela mitt liv har jag verkligen sett till att uppskatta så många ögonblick jag kan. Att verkligen stanna upp och ta vara på tiden, ändå går den så otroligt snabbt. Jag kan inte mer än försöka fortsätta att ta vara på varje sekund. Jag behöver inget nyårslöfte, för det vikiga löftet kommer jag alltid att ha till mig själv. Att uppskatta, älska och bevara.

Vardagsoutfit

 

 


Gratis bonaqua!

Fick ett stort paket på posten häromdagen med massvis av bonaquaflaskor! Mums! :D Supergod smak. Om du är snäll så kanske du får en av mig ;) haha
Vill du oxå ha massa gratissaker? Bli medlem här!

Det krävs ett förtroende att tro

Det sägs att tillit håller ihop ett förhållande. Utan ärlighet och förtroende kan inte ett förhållande fungera. Men vad är tillit egentligen? Vad innebär det att lita på någon? Att berätta för någon att man litar på den? Att lova att man aldrig kommer vara otrogen? Att lova att aldrig lämna någon? Nej, inte alls. Det handlar inte om vad som sägs, vad som lovas. Det enda som faktiskt betyder någonting är den faktiska troheten. När du inte ens behöver säga någonting, när du inte behöver kolla partnens telefon, när du tillåter dig själv att lita på en person. Fullt ut. Inte bara säga det till dig själv eller någon annansd, utan faktsikt göra det.
.
"Det man inte vet om, det skadas man inte av" - kan vara den största bullshiten som finns. Därför lever jag inte så heller. Därmed förväntar jag mig även att andra ska behandla mig likadant.

Logik eller känsla?

Love Love Love, vafan är kärlek egentligen? Det känns som det mest består i en oändlig saknad.
.
Är du en person som följer din hjärna eller ditt hjärta? Jag följer för det mesta mitt hjärta, frågan är bara hur bra det faktiskt är. Det finns ingenting finare än när någon offrar sig för den andra. Åker fler mil för någon man älskar eller bara ringer och stoppar den när den går, men å andra sidan hur vackert är det att bli lämnad ensam i en stor stad med jobbiga hinder när man inser att man offrat sig mer än den andra?
.
Det jobbigaste med att leva är vetenskapen om att såren aldrig läker. Jag kan beskriva logiska anledningar till alla beslut som gjorts, men i mitt hjärta finner jag inget. Det spelar ingen roll hur mycket man slutar tänka på saker eller hur många som intalar en att "en dag så blir det bra" så blir det inte det. Jag har ingen depression längre och det går inte en enda dag utan att jag ler och skrattar, men trots det så gör det ont inuti mig. Det kommer alltid göra det. Det bara är så. Är någonting äkta i min värld så slutar det aldrig vara det. Älskar jag någon så slutar jag aldrig älska den. Jag kommer aldrig ge upp den delen av mig själv, lika lite som jag kommer ge upp dig.

Fyrvekerierna och flustret

Gick och kollade på tredje advents-fyrverkerierna med Alex idag. Det var mysigt! :) Men grymt svårt att fota. haha
.
Gissa vad jag gjorde igår? Jag jobbade på flustret som bartender! Det känns helt galet! Och det var riktigt kul också. Gick bra gjorde det också. Det är helt sjukt så livet kan vara. I september hade jag aldrig stått i en bar i hela mitt liv, iaf inte som bartender och så igår så stod jag helt plötsligt bakom flustrets bardiskar. Love it! Nu hoppas jag bara att jag får jobba där igen, för grymt kul var det!

Vimmelfotograf igen!

Jobbade ju som vimmelfotograf för UNT i våras men de beslutade sig i september för att lägga ner sin vimmelsite och köpa upp uppsalavimmel istället. Var där idag och skrev på kontraktet så nu är det bara köra igång! Riktigt kul. Har faktiskt saknat det. Det är ju så himla roligt att träffa så mycket folk hela tiden! Så nu kommer ni partyfolk att få träffa på mig överallt igen, inte bara när jag är full. haha
.
Jobbade på Snerikes nation som bartender igår. Shit va virrig jag var! haha Var typ tvungen att bara stå och andas ibland för att jag typ inte skulle svimma. Hade sovit ca 3 timmar natten innan, vilket jag insåg var en rätt dålig sak när man skulle jobba mellan 16.30-02.00 i baren. Men det var kul ändå!
.
Idag har jag deadline på massa texter till Metro Student Magazines extratidning (som fortfarande inte har ett namn), känns lite tungt. Speciellt med tanke på att typ allt jag vill göra är att sova. Men men, älskar ju att skriva trots allt så när man väl sätter igång så blir det nog skoj! :)

Ny, fast gammal modellbild!

Satt och pillade på en gammal modellbild litegrann. Fick sånt otroligt photoshopsug! haha tror bilden är från 2009 eller nåt. Vad tycks?
Fotograf: Göran Wagneklev
Modell och edit: Jenny Högblad

LYCKA

Lycka må ha ett C i sig men det slutar trots allt med ett A.

RSS 2.0