Vimmelfotograf igen!

Jobbade ju som vimmelfotograf för UNT i våras men de beslutade sig i september för att lägga ner sin vimmelsite och köpa upp uppsalavimmel istället. Var där idag och skrev på kontraktet så nu är det bara köra igång! Riktigt kul. Har faktiskt saknat det. Det är ju så himla roligt att träffa så mycket folk hela tiden! Så nu kommer ni partyfolk att få träffa på mig överallt igen, inte bara när jag är full. haha
.
Jobbade på Snerikes nation som bartender igår. Shit va virrig jag var! haha Var typ tvungen att bara stå och andas ibland för att jag typ inte skulle svimma. Hade sovit ca 3 timmar natten innan, vilket jag insåg var en rätt dålig sak när man skulle jobba mellan 16.30-02.00 i baren. Men det var kul ändå!
.
Idag har jag deadline på massa texter till Metro Student Magazines extratidning (som fortfarande inte har ett namn), känns lite tungt. Speciellt med tanke på att typ allt jag vill göra är att sova. Men men, älskar ju att skriva trots allt så när man väl sätter igång så blir det nog skoj! :)