Black and white

Modell och fotograf: Jenny Högblad
.
Idag har jag verkligen suttit framför photoshop exakt hela dagen förutom när jag lagat mat eller gått på toa. Har redigerat över 12 bröllopsbilder (som ändå bara blev sådär) och dessa tre bilder. hehe Det roliga med att göra en fotosession med sig själv är helt klart att man får redigera bilderna precis som man vill. Ville ha något roligt så fick bli såhär. Btw, jag röker inte på riktigt. Hittade bara en cigg hemma.

I ett förhållande

Idag bytte jag facebookrelationsstatus från "singel" till "i ett förhållande". Fy fan va bra det kändes. Jag är helt galet kär och tro mig, det är fan inte ofta jag blir det. Men för er som känner mig, så vet ni hur mycket jag hatar att säga saker högt och att skriva dem - för då går bara allting i kras med min vanliga otur. Men det får det bara inte göra nu. Dessutom kan jag inte låta bli, för fan vad jag tycker om min pojkvän (hahahah det kommer nog ta ett tag att vänja mig säga "min pojkvän"). Tänkte iaf bara berätta hur glad jag är. Trots att han ska åka bort hela sommaren. För han är min, min, min!

Jag höll på att dö, men fy fan va värt

Jag, Karin, Sofia och Lisa drog iväg till Stockholm igår för att gå på grönan! Helt galet vad det är underbart att åka karuseller! Vi var allihopa som små barn som sprang runt helt galna. Det var så jääävla kul! :) hihi Dock var fritt fall tilt det läskigaste jag varit med om (iaf i karusellväg)... Eller asså, att åka upp.. Höll helt ärligt på att få en ångestattack då jag började hyperventilera, blev tårögd och skrek att jag skulle dö typ hela vägen upp. Eftersom man liksom hängde med benen fritt istället för att faktiskt sitta så kändes det på något konstigt vis som att bygeln som man sitter fast i inte satt fast. Jag var supersäker på att den skulle lossna samtidigt som hela skiten skulle tilta och då skulle jag falla handlöst nerför hela fritt fall och krossas. Men som tur var så hände det ju inte. haha Ibland är hjärnan bra konstig. Men fy fan va värd dagen var! Nu ska jag och Lisa bara få med oss lite folk och dra till Liseberg nästa månad! :D Det kan ju vara det roligaste som finns.
Btw, den nya karusellen Insane var skitkul! :D iaf när man åkte baklänges. haha Det mest komiska var dock att den första karusellen vi skulle åka (Jetline, den vanliga berg- och dalbanan) fastnade och stod still halva dagen när vi satt i. Men som tur var så stannade den typ precis i slutet så vi hann åka den iaf. hihi

Sometimes wrong is right

Hade tråkigt igår så fick för mig att styla mig och ha en egen fotosession nu igen för att få ur mig lite kreativitet. Gick dock inte så bra. Först hittade jag inte stativet, men när jag tillslut hittade det så insåg jag att jag inte hade en aning om var min fjärrutlösare var. Letade och letade och letade. Så tillslut gav jag upp. När jag krånglat en del och fotat med självutlösaren direkt på kameran så insåg jag att jag helt glömt att ställa in kameran på rätt inställningar så jag hade tagit alla bilder i fel format. Allt gick helt enkelt bara dåligt. Men det resulterade istället i en rätt så cool bild även om den inte är "snygg" och "rätt". Ni får dissa den om ni vill. haha

Ny blogg

Har bloggat på Uppsalanöje.com förut som ni flesta säkert vet. Dock så vill jag ha något eget, så jag köpte mig en domän istället. Kul va? :) haha Ska inom en snar framtid sätta igång ordentligt här med.
Puss

RSS 2.0