Gratis intensivbalsam!

Fick ett paket på posten idag med tio små intensivbalsamflaskor och en stor. Vill du oxå ha paket? Gå med här. Det är superkul att ge ut gratisprover till sina vänner och att faktiskt få prova nya produkter hela tiden! hihi hoppas verkligen det är bra för fy fan va slitet och ruffsigt hår jag har just nu.. Dumma vinter.

Tisdagsoutfit


Sjukhus, läkemedel och diffusa symptom

Läkaren kände igen mig. Sen i somras. Jag är ärligt talat inte förvånad, eftersom det känns som jag är HELA tiden. Först var det bruten fot, sen var det nån infektion med 40 graders feber och inga symptom. Efter det var det urinvägsinfektion 2-3 gånger om, sen var det nåt annat... Nyss var det influensa och sen hosta i fyra veckor. Läkaren gissade på att jag haft 2-3 virusinfektioner efter varandra - därav hostan. Vad fan är oddsen på det?
.
Det var ju nästan kul på antibiotikaföreläsningen förra veckan eftersom jag kände igen de flesta preparaten, inte pga plugget utan pga att jag ätit skiten själv. Aja, man ska väl vara glad att man inte har något allvarligt iaf och jag fick ju trots allt receptbelagd hostmedicin så det lär ju hjälpa. Men lite jobbigt att behöva räkna in sjukhuskostnader och läkemedel i varje månads budget. Det lär ju vända snart...

Dagens outfit

Det var länge sen jag bjöd på en dagens outfit. Kan bero på att jag gått omkring i typ supertråkiga kläder senaste tiden... Inte okej, så från och med nu blir det ändring! Färgade håret igår och fick ett paket från HM idag, känns bra.

Nytt jobb igen!

Var precis förbi Etage och pratade lite med Hakim och Ramona angående lite jobb, så kommer nu mera att jobba i deras bar på torsdagar! Grymt kul så ni lär ju komma dit och hänga. Plus Flustret såklart när jag jobbar där, som tex nu på lördag!
.
Det är verkligen riktigt roligt att jobba som bartender! Man får träffa så himla mycket roligt folk och det finns alltid nya drinkar att lära sig. Sen är jag ju en kvällsmänniska oxå.

Myspysoutfit

Idag blir det plugg hela dagen för har en dum omtenta på lördag. Känns inte sådär jättekul och är verkligen inget fan av det jag har tenta på, Immunologi. Men det är bara försöka bita ihop.

Var lite nördig idag och gick ut med Cheesecake i snön förresten, men han mest frös, stackaren, och hoppade upp i mitt knä igen... Så här ser vi ut idag iaf:


Mitt liv var inte alls lika fullt, men mycket mer betydelsefullt

Fotograf: Andreas Sundqvist
Modell: Jenny Högblad
.
Nu känns det mest som att allting är uppe och ner, men ändå åt helt rätt håll. Jag är mest förvirrad. Livet blev ju liksom inte alls som jag trodde. Jag insåg häromdagen att jag har precis samma värderingar; precis samma tankar och åsikter som förut fastän jag hade en depression och nu varit friskförklarad i nästan ett år. Det är precis samma som förut. Den enda skillnaden är att jag har lärt mig att acceptera det. Att världen är som den är. Att mitt liv blev som det blev. Men är det verkligen så det ska behöva vara? Ja, tydligen.
.
Jag saknar tiderna när jag kände att jag var helnöjd framför en film, flera kvällar i rad! Tiden då jag faktiskt hade tid att bara sitta ner och beundra de små detaljerna. De där som gör allting lite extra fint. Skriva ner det vackra i ett worddokument och bara låta det bevaras. Nu är mitt liv mest stress hit och dit, möten överallt och miljoner saker att tänka på. Men å andra sidan är det ju exakt så jag vill ha det. Jag vill ju hinna med att göra allt jag tycker om, inte bara de små detaljerna. Hur sjutton kominerar man det hela? Hur uppskattar man varje liten detalj när man har så himla många detaljer i sitt liv att man inte ens hinner med dem?

6 saker du inte visste om mig...

- Varje gång jag målar om något av mina rum så skriver jag någonting som inte går att se vid första anblick men som ändå alltid kommer att stå där på ett eller annat sätt.
- Jag har fotfobi. Jag klarar inte av att ta på ett par fötter utan att skrubba händerna som en galning efteråt.
- Jag gråter nästan alltid på min födelsedag och julafton. Varför har jag egentligen ingen aning om.
- Det som gör mig glad inuti, oavsett hur ledsen jag än är, är ett barns leende. Det motbevisar all världens ondhet.
- Om någon säger åt mig att göra något, så gör jag nästan alltid tvärtom. Inte alltid medvetande.
- Jag är en perfektionist när det gäller det mesta, men raka motsatsen när det kommer till städning. Min lägenhet är alltid stökigare än alla andras, så pass mycket att folk rent ut sagt får en chock när de kommer in här.

Svartvit bild på Alex

Jag och Alex gick lite spontant ut och fotograferade en snabbis igår innan jobbet på V-Dala. Helt okej! ;)
Fotograf: Jenny Högblad
Modell: Alexander Zetterdahl

Ny modellbild igen!

Fotograf och make up: Amanda Rosende
Modell: Jenny Högblad

Ont i magen

Jag är en helt galen människa. Förstår mig inte ens själv ibland. Jag har precis tryckt på beställningsknappen på Adlibris ännu en gång. Jag har hittills denna termin köpt skolböcker för 1300 kr trots att kursen jag läser på biomedicinprogrammet just nu (sjukdomslära) inte ens kräver någon kurslitteratur. Böckerna jag har köpt är till tre helt andra kurser: Digital bildbehandling 7,5 hp, Fotografi - visuell kommunikation 7,5 hp och Massmediekunskap 7,5 hp. Det blir sammanlagt 200% halva terminen. Går det ens? Ne, verkligen inte!! Men jag kan inte välja bort någon av kurserna förrän jag faktiskt börjat läsa den, så det får helt enkelt bli så här. Tack och lov har man 18 månader på sig på fotokurserna...
.
Men varför vill jag göra ALLT? Måste ha någon slags livskris eller något. Men det räcker tydligen inte för mig att vara redaktör för två tidningar, skribent för två till, plugga heltid, vara bartender på 3 ställen och försöka vara vimmelfotograf (går inte så bra när man inte har någon tid). Men fatta va mycket kul jag hade missat om jag inte gjorde allt detta?! Att lära sig är det roligaste som finns. Och man vet dessutom aldrig hur mycket tid man har på sig. Jag vill bara inte se tillbaka på livet en vacker dag och inse att jag inte gjort någonting med det.
.
Det finns verkligen bara en enda sak som gör att jag skulle ge upp allt.

Ny modellbild!

Fotograf och make up: Amanda Rosende
Modell: Jenny Högblad

Äkta kärlek


Skönheten i en älskad trasdocka

Foto: Jenny Högblad
.
Det låter bara en gång, sen är allting borta. Det var vackert, men det kan försvinna lika fort ändå. Bevara det. Bevara känslan, för det kanske kommer en till smäll. Men innan dess, så njut. Njut det mesta du kan. Bara för att det smäller behöver det inte heller försvinna. Plocka upp resterna och ta hand om dem. Gå inte bara trots att allting är i trasor, för det kan bli bättre. Det gör det bara mer värdefullt.

Vila i frid

Livet är bra orättvist ibland. Det är skört. Och alldeles för kort för vissa. Det är när sånna här saker sker som man inser att dagens tjat om tentor, facebookuppdateringar eller sömnbrist inte längre spelar någon roll. Det är vid sånna här tillfällen man bara vill finnas där för varje människa som har det jobbigt just nu. Som att ingenting annat spelar någon roll. Inte ens tårarna som bara rinner nerför kinderna. När någon kämpat hur länge som helst i sitt liv och det ändå bara slits ifrån en, ja då är det helt enkelt fruktansvärt orättvist.
.
Jag minns när vi i mars 2010 drog ihop ett gäng och var hemma hos dig, åt pizza och drack alkohol. Vi hade allmänt trevligt och det var en sån där kväll man liksom kan leva på i flera dagar. Jag kommer ihåg hur jag beundrade dina fotoskills och jag tänkte "han kan nog gå långt". Cancer är verkligen inte rättvist på någon punkt. Jag kommer även ihåg när jag i oktober frågade varför jag inte hade stött på dig ute på senaste tiden och det hemska jag kände när du skrev "jag har fått leukemi". Jag tänkte att "det här tar han sig ju igenom, precis som allt annat, stark som han är". Jag ger alla mina tankar till dina nära och kära. Vila i frid Dennis <3
.

Min nyårsoutfit

.
Klänning: Gina Tricot
Skor: Citybird
Guldögonfransar: H&M
Skärp: H&M
Örhängen: Ur & Penn
.
Fy sjutton vad jag har letade efter en nyårsklänning i över en månad.. Vet inte hur många gånger jag var inne i alla butiker, både på nätet och på stan (Uppsala, Gävle och Valbo). Det fick till slut bli denna klänning som jag egentligen köpte till juldagen, men eftersom jag jobbade då på Loveshack så fick jag ju aldrig tillfällle att använda den. Ögonfransarna var inte alls så gula som de ser ut på bilden, var superguldiga och glittrade mest. haha ungefär som skorna... :)
.
Festen blev iaf i Sunnersta med nära och kära med fin middag och fest efteråt. Det slutade med att alla satt i bastun och hade kul. haha spårat är roligast!

Uppskurna armar...

Vaknade på nyårsdagen av att Cheesecake ville busa... Han satte alla sina klor i min arm och rev... Det gjorde ont.

RSS 2.0