Hej Sydney!

Kom till Sydney i förrgår kväll. Det här helt fantastiskt här. Önskar jag kunde stanna här för ett tag, men ta hit lite folk som jag saknar så oerhört. Och Cheesecake såklart. Snutten. Såg operahuset och harbour bridge igår varefter vi gick ut med halva hostelet (som för övrigt är supergrymt!!!). Idag har vi gått omkring en del på stan och varit i china town. Är så sjukt trött i benen, men det är som det ska vara. Bifogar lite mobilbilder igen.


Hej Melbourne!

Reste till Melbourne natten till idag... Det var tungt. Väldigt tungt faktiskt. Jag var inte redo att lämna Adelaide redan helt enkelt. Idag har vi dock sett massvis. Vi var och tittade massvis på konst, både på utställningar och street art. Vi var även på aquariumet och såg massvis med fräcka fiskar, sköldpaddor, pingviner, hajar och massa annat. Därefter åkte vi upp på 88 våningen på ett höghus och såg hela Melbourne i nattljus. Så otroligt vackert. Ni får bättre bilder sen från kameran men slänger upp några mobilbilder så länge! ;)


Kul i duschen

 
Innan jag åkte till Australien så hade ju jag och världens bästa Alex faktiskt lite roligt i duschen ihop, helt spontant och mitt i natten, med en tröja, en kamera och ett roligt duschmunstycke som vi fått av Kim. Tog med mig bilderna så jag skulle kunna ha något roligt att redigera. Här är resultatet. Inte världens bästa kvalité kanske, men men... Älskar känslan! Och kul var det.

Inside my bubble

A seethrough circle which no one can step into. Just flying alone, nowhere to go.  If you knock it, you break it. If you shock it, you melt it. Inside my bubble, that's where i want you to be. If you want to be in it with me, we'll make it together. Don't blow away the bubble, blow the bubble with me. Because inside my bubble, that's where i want you to be. 

Bebisdelfin!

Gick till affären och skulle köpa kakor. Har blivit ett kakmonster! Men på vägen så krossar man en bro så fick syn på två delfiner plus en bebisdelfin. Så himla mysigt! Självklart råkade det ju vara solnedgång också. Vackert! <3


Half around the world

Some things are the same no matter where you are. 

Midsommar i Australien

Vi tog en tur till Ikea och köpte sill för att visa australiensarna hur man firar midsommar. Passade även på att köpa saltlakrits, kaviar, knäckebröd och påskmust... de gillade det! Kombinerade det med en stor grillbuffé där vi fick prova att äta stackars kängurus.. men det var faktiskt gott. 
 
Sen blev det fest hela kvällen! Tyvärr fick vi inte tag i några blommor så vi kunde inte göra en midsommarstång eller kransar i håret, men kul var det. Vodka blandat med turkisk peppar blev en hit och alla sjöng en snapsvisa på svenska! haha grymt!

Äntligen!

Äntligen funkar appen till blogg.se igen. Det var på tiden. Uppdateringar kommer inom kort.


RSS 2.0