Hej Australien!

Landade i Adelaide igår men tog det mest lugnt och sov typ hela kvällen, och saknade. Idag har vi varit på zoo och sett pandor och klappat kängrus. Vet ni hur otroligt mjuka dem är eller?! :D åhh så mysigt! hihi 

Less på skitsnacket

Är så fruktansvärt less på allt skitsnack. Rykten som går som verkligen inte är sanna. Det värsta är ju att folk bara verkar lyssna mer desto mer overkligt det är... Tex - Nej, jag har inte pekat ut något träd jag ska hänga mig i. Varför i helvete skulle jag göra det? Känns ju fruktansvärt ovärt och psyksjukt. Men men, det är ju faktiskt så att de enda som förlorar något på allt är de som lyssnar. Jag har ju iaf rymt runt halva jordklotet så ni slipper ju mig ett tag. Passa på att byta samtalsämne då vettja. ;)


Hej London! Hej Hong Kong!

Efter en heldag i London och en 12 timmars flygresa senare så sitter vi nu här på Hong Kongs flygplats. London var fantastiskt fint och vill helt klart åka dit igen någon gång och utforska stället mer. Men jag har iaf hunnit med tower brigde, picadilly circus, big ben och kings cross! :D

Här i "Kina" är det inte lika gott om tid men lär väl gå utanför dörrarna iaf innan vi åker vidare till Adelaide. Förresten, ni som vill nå mig kan ringa mig på viber (är uppkopplad till wifi lite titt som tätt) eller ringa via Skype (heter dancewithmeee).

Puss!


Hejdå Sverige!

Har knappt fattat att jag ska åka och ändå sitter jag på planet till London. Helt sjukt. Vad gör man i sex veckor i Australien? Tror iofs inte att det är några problem att fylla ut tiden, men ändå. Men men, nu ska vi flyga! Vi hörs!

Tack för att ditt ansikte var det sista jag fick se av Uppsala.


Keep fighting

Mitt liv är så jävla sjukt. Det är inte normalt någonstans. Det finns ingenting som kallas "lagom". Ena stunden är det hur bra som helst, andra dagen den värsta dagen någonsin. Och så fortsätter allting pendla. Vill bara skrika. Men är det någonting jag lärt mig här i livet är det att inte sluta kämpa. Ni kan fortsätta kalla mig alla dessa ord. Ni kan fortsätta se ner på mig. Ni kan fortsätta prata om mig. Jag kommer bry mig. Men vet ni? Jag kommer aldrig ändra den jag är. Och det finns alltid två sidor av saker som inträffar. Jag kommer aldrig sluta kämpa, hur patetisk jag än verkar vara. Jag kommer aldrig sluta försöka må bra. Aldrig. Been there, done that. Aldrig igen.

Australien

För er som missat det så drar jag till Australien med Sofie natten till nästa söndag, dvs några timmar efter min examenscermoni för kandidat i biomedicin. Vi stannar i 6 veckor. Känns som jag behöver det, men kommer sakna Alex så förjävla mycket. Cheesecake också! <3
.
Vi åker till London och har en dag där. Byter flyg till Hong Kong och sen byter vi till Adelaide. När vi åker hem så går flyget från Sydney! Gissa om jag är nervös? Det är bokstavligen andra sidan jordklotet. Har knappt fått in i skallen att vi ska åka än... Jag borde liksom packa, men vafan packar man? Hur väljer man vad man ska ha på sig i de kommande 6 veckorna på bara 20 kg? När mycket mer än kläder ska med. Äh, det är i-landsproblem.
.

RSS 2.0