Finaste


Dagens outfit

Sorry att jag inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte haft lust... Tentapluggar för fullt den här veckan men avbryter med att träffa saknade Carro en stund! Så här ser jag ut idag!


En ring på mitt finger

Finaste pojkvännen kom hem med en ring till mig igår! <3 så himla söt! och riktigt fin ring! Men den är bara till för att sitta på höger hand.. så ni vet liksom ;) Tack underbaraste du <3 puss!

The master sushi chef

Gick och hälsade på min kära pojkvän på hans första dag på jobbet idag! Åh så duktig han är! Som han ska bli tvingad att göra miljoner chai latte till mig. haha men eftersom det i princip var enda minuterna jag fick se honom idag (då han är på Rise Against-konsert) så fick jag för mig att göra sushi typ halva kvällen. haha Här är resultatet:

För att vara första gången så är jag helt klart nöjd! :D
.
I makin har jag gurka, avokado och morot (eftersom jag inte tycker om lax). Supergott blev det minsann! Iofs kan man väl inte direkt kalla det sushi om det inte ens är fisk i, men äh, vegetarisk sushi måste väl oxå kallas för nåt.

Big Baby

Jahapp, då var det min tur då. Som jag hatat dessa.. haha men ja, jag erkänner. Nu är jag totalt nerkärad. Tack Ch för presenten! :)

RSS 2.0