Wake up

Jag önskar så innerligt att allting bara en stor, fet mardröm. Jag vet inte alls hur jag ska kunna ta mig igenom detta. Inte alls. Jag vill inte ens. Jag vill bara vakna upp och inse att allting är som det ska vara.

Det finns inget annat

Jag älskar dig mer än allt annat på jorden.


Nu fan är det dags för förändring

Raderade precis alla mina sms och facebookmeddelanden förutom ett. Det är bara en enda konversation i hela världen som faktiskt behövs sparas. Kan låta som en töntig grej (vilket det är) men har sparat varenda konversation sedan jag köpte telefonen/skapade min facebook. Värderar små saker alldeles för mycket, även de förflutna. Det är fan dags nu med lite förändring. Jag ska dock inte färga håret igen. Iaf inte brunt.
.
Igår omöblerade jag hela lägenheten. Min familj kom hit och hjälpte mig att städa och fylla kylskåpet med mat. Jag beslutade mig även i måndags för att sluta dricka massa alkohol. Det bara förstör kroppen och jag får inte längre ut någon poäng med det.
.
Har dessutom börjat leva ett mycket mer hälsosamare liv - stressmässigt. Jag är numera inte redaktör för någon tidning och ska ta skolan som den kommer.
.
Och jag SKA fan börja städa och ha ordning i hemmet. Nu ska jag rensa ut mina garderober med saker jag inte använder. Och klarar jag inte av att slänga eller skänka bort saker, då ska det upp på vinden. Jag måste sluta sätta så mycket värde på ALLT och fokusera på det som faktiskt betyder någonting. Man klarar inte av att ha hur mycket känslor som helst.

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

Foto: © UNICEF/Asselin

RSS 2.0