Nu fan är det dags för förändring

Raderade precis alla mina sms och facebookmeddelanden förutom ett. Det är bara en enda konversation i hela världen som faktiskt behövs sparas. Kan låta som en töntig grej (vilket det är) men har sparat varenda konversation sedan jag köpte telefonen/skapade min facebook. Värderar små saker alldeles för mycket, även de förflutna. Det är fan dags nu med lite förändring. Jag ska dock inte färga håret igen. Iaf inte brunt.
.
Igår omöblerade jag hela lägenheten. Min familj kom hit och hjälpte mig att städa och fylla kylskåpet med mat. Jag beslutade mig även i måndags för att sluta dricka massa alkohol. Det bara förstör kroppen och jag får inte längre ut någon poäng med det.
.
Har dessutom börjat leva ett mycket mer hälsosamare liv - stressmässigt. Jag är numera inte redaktör för någon tidning och ska ta skolan som den kommer.
.
Och jag SKA fan börja städa och ha ordning i hemmet. Nu ska jag rensa ut mina garderober med saker jag inte använder. Och klarar jag inte av att slänga eller skänka bort saker, då ska det upp på vinden. Jag måste sluta sätta så mycket värde på ALLT och fokusera på det som faktiskt betyder någonting. Man klarar inte av att ha hur mycket känslor som helst.