Ooops, jag blev visst blond...

Okej, kan ju va bra att kamma igenom håret innan man tar en bild.. men whatever. you get the point. 

Fight or flight

"I let you go once. I stopped you the second time. If you want to leave a third time, you are the one that gives up before even realizing how hard i were going to fight. My fists are not that strong but my heart is stronger than anything, except for my love to you.

Whatever it takes. As long as you have one reason to stay, stay."


Knatteskuttledare!

Galet ont i halsen och hängig men vad gör det? Ganska mycket, men whatever. Första dagen på extrajobbet som gruppledare för Knatteskutt! Så idag ska jag leka med 4-9-åringar! Yey ;) haha dessutom är jag numera inskriven på vikarieförmedlingen. Awesome! :)


Pictures of you

Pictures of you,
Pictures of me,
Hung upon your wall for the world to see
Pictures of you,
Pictures of me,
Remind us all of what we used to be

Blond var det ja...

För er som inte tror på att jag är blond naturligt. Fick en liten chock själv faktiskt över att det typ är lika blont nu som för 10 år sen.


Hej Malta!

Och jag är blekast i familjen... Inte alls lika brun som jag brukar bli men skönt att ha färg!! :) missade ju liksom hela svenska sommaren. Haha så skönt att ha tagit ikapp.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2723000/images/2012/pic_504f89879606ee5e58e70f9c.jpg" class="image">


Big Ben

Fotograf: Jenny Högblad

Födelsedagskalas med tema: flaggor

Hade fest igår med tema flaggor och som vanligt så går jag alltid ut till 100% med utstyrseln eftersom jag älskar att klä ut mig och så. Haha man måste ju bjuda på sig själv! Tack alla som kom! :)


Cheerleader förra helgen! :)

Var på collegefest hemma hos Lucas och Ella förra helgen så klädde ut mig till en cheerleader. Det var kul :) älskar att klä ut mig!


RSS 2.0