Jag köpte min första kamera som 14-åring helt ovetandes om att vi skulle bli bästa vänner en dag. Jag började 2010 att arbeta som fotograf (främst vimmelbilder). Jag hade då testat mig på att stå både framför och bakom kameran en del. När jag några år senare började resa fick kameran agera fripassagerare och jag kämpade ivrigt med att föreviga mina äventyr och de magiska landskap jag såg.

Jag trodde jag sett det mesta. Men när jag 2013 fick min dotter insåg jag fort att jag knappt sett något alls. Vilken ny värld! Precis som många andra kunde jag inte sluta fota henne. Vilken känsla; vilken upplevelse! Enda sedan dess har min passion för barn- och familjefotografering växt sig starkare för varje dag.

Idag ligger mitt fokus på familjebilder med en nypa magi. Jag försöker hitta den där speciella, underbara känslan varje förälder har när den tittar på sitt barn. Jag specialiserar mig på bebis-/barn- och familjefotograferingar men jag har även erfarenhet inom bröllop, event och företagsporträtt.

Om du vill föreviga dina magiska ögonblick så befinner jag mig främst i Uppsala. Eftersom jag endast arbetar med naturligt ljus så är plats inte förutbestämt.

Zoey och Jenny i hösten